Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Steamulation Superior vízipipa - matt fekete

149.990 Ft
Menny.:db

A Steamulation Superior egyszerű eleganciával és kialakítással nyűgözi le a vízipipázókat. Természetesen senkinek sem kell kimaradni azokból az előnyökből, amelyek olyan egyedi technológiai innovációinkból származnak, mint az Advanced Closed Chamber System, a SteamClick 360 System és a Perfect Airflow Technology.

A Steamulation vízipipa magas színvonalának további hangsúlyozása érdekében az összes fémalkatrészt két németországi gyártójuk egyikében gyártják.

Alapadatok:

Tartály színe: fekete
Magasság: 67 cm
Súly: 3,3 kg
Tartály átmérője: 28 cm
Eltávolítható diffúzor
Ajánlott töltési kapacitás: 2,5 - 2,8 liter

Nem értékelt
Gyártó: Steamulation
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2020. október 21.

Leírás

Steamulation Superior termékünk eleganciájával és az egyszerűségével nyűgözi le a vízipipázókat. Egyesíti az enyhén csökkentett méretét az innovatív technológiáinkból származó egyedi előnyökkel: A Steamulation Prime fel van szerelve egy egy-másodperces zárórendszerrel, a SteamClick 360-al, beleértve az integrált szeleptechnikát, az Advanced Closed Chamber System-et. Ezenkívül a légáramlást optimalizálva a legkifinomultabb pipázás élményét garantálja. A Prime a formatervezés szempontjából azt a klasszikus jelleget képviseli, amelyet a Steamulation képvisel. Az ízléses formatervezést a tartályt körülvevő tiszta platina gyűrű és a fényes platina logó hangsúlyozza. Merülj el a Steamulation világában - a Steamulation Superior sorozat segítségével!

SteamClick 360
Az új SteamClick csatlakozási rendszer jelentősen megkönnyíti a vízipipa kezelését. Egy enyhe kattanás köti össze a tartályt és a testet. Nincs több zavaró üvegetartály és test kopás. A csúcsminőségű alumínium alkatrészek minimálisra csökkentik a kopást, megkönnyítik a tisztítást és megakadályozzák a meszesedést. Így a Steamulation biztosítja a vízipipa hosszú élettartamát. De elsősorban a SteamClick a világ leggyorsabb vízipipa-csatlakozási rendszere. A tartály és a test összekapcsolható és leválasztható egy szempillantás alatt - kevesebb mint egy másodperc alatt. Ennek eredményeként kevesebb időre van szükséged a vízipipázás örömének eléréséhez.

Advanced Closed Chamber System & Perfect Airflow Technology
A SteamClick 360 tartalmazza a páratlan és lenyűgöző Steamulation szelep technológiát. A szelepek a test kamrájába vannak beépítve, ami teljesen új belső és külső kialakítást jelent. A szelepgolyók négy lyukon keresztül könnyen eltávolíthatók. A bosszantó meszesedés a múlté. A szakítószilárdság és az egyszerűség ideális keveréke elengedhetetlen a füst intenzív ízének megőrzéséhez. A gőzölgő szelepeket a tökéletes légáramláshoz - és ennélfogva a tökéletes ízhez is optimalizálták. A Steamulation Valve Technology miatt külön lefúvató szelepre nincs szükség. A füst vagy kifújható, vagy a szívócső-csatlakozásokon keresztül leslukkolható. A legjobb ízek elérése érdekében nem kell kompromisszumot kötnöd

Exkluzív anyagok
A Steamulation Superior sorozat gyártásához a legmagasabb minőségű repülőgép-alumíniumot és a V4A rozsdamentes acél elemeket használják. Nagy pontosságú alkatrészeik mind Németországban készült

Az anódos kezelés után az alumínium felületének keménységi foka hasonló a zafír keménységi fokához, ezáltal megakadályozva a karcolásokat és a korróziót. Az exkluzív anyagok végül az egyedülálló Steamulation Superior alkotásává válnak!

18,8 adapterek
Nincs hátrányos menetes menet, csak tökéletesen illeszkedő forma. A Superior sorozat modelljei 18,8-as adapterrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a vízipipa kényelmes felszerelését másodpercek alatt. Kiváló minőségű eloxált alumíniumból készült, az adaptert a hosszú élettartamra tervezték.

Diffúzor
A Steamulation fejlesztette ki a következő generációs diffúzort. A hagyományos diffúzorokkal ellentétben a Steamulation diffúzor olyan műszaki jellemzővel rendelkezik, amely hatékonyan akadályozza meg az eltömődést: A testen átfolyó dohányt és a merülőcsövet a diffúzor belsejében éles élek vágják el. Így a vízipipázás során a légáramlás folyamatos. Ezenkívül a diffúzor légkivezető nyílásainak különleges alakja van, amely garantálja a nyugodt és kényelmes légáramlást.

Kristályüveg
A tartályokat a legfinomabb kristályüvegből készítik. A kristályüveg tisztaságával és jellegzetes, rendkívül elegáns formájával nyűgöz le. Az ideális töltési szint 2,5 és 2,8 liter között van. A Steamulation Superior tartályok utolsó finomításait a világ legértékesebb anyagainak hozzáadásával végzik. Minden tartály aranyból vagy platinából készült Steamulation logóval van ellátva (típustól függően), amely az első osztályú minőséget jelképezi. Élvezd a Steamulation Superior vízipipák exkluzív megjelenését.

Minden vízipipa egyedi sorszámmal rendelkezik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írjd meg véleményed!

Ezeket is sasold