Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szívni való ízek őszre!

Szívni való ízek őszre!

Itt az ősz gyerekek! Siessetek, és szerezzetek be néhány új ízt. Ez az egyik kedvenc időszakunk az évben, mert nemcsak az ízvilág változik, hanem hűvösebb időjárást is tapasztalhatunk. Amikor az éttermek és a helyi üzletek mindent átkapcsolnak ősz-üzemmódba, nehéz elkerülni, hogy mi is változtassunk valamit az étrendünkön.

Ez a gondolkodásmód gyakran megjelenik a vízipipa közösségben, mert általában a környezetünk és az, amit eszünk, inspirálnak minket. A kínálatunkban rendelkezésre álló ízek sokat nőtt ebben az évben, ezért ne csodálkozz, ha még nem szívtál el mindent a listán. Ha még soha nem vettél részt szezonális ízforgalomban, javasoljuk, hogy ennek a listának a segítségével adj pár új ízt a menühöz.

Hookah Squeeze Hazelnut

Ha egy földimogyoró ízű pipát kellene tömnünk ősszel, amely jó illatot áraszt, akkor a Hookah Squeeze Hazelnut lesz a nyertes. Krémjük erős aromát produkál és már az első 10 percében tudni fogod miről beszélünk. Ez a paszta nem tartalmaz tejeskávét, tejszínt vagy bármely más gyakori mogyoró-kiegészítő ízt. A Hazelnut pasztával egyenesen a lényegre tértek, és csak természetes kivonatokat adtak hozzá, hogy hangsúlyozzák az eredeti ízt.

 

Shiazo Cappuccino

A Shiazo Cappuccino egyenértékű azzal, hogy friss kávézaccot teszünk az kerámiába, enyhén édeskeserű ízzel és minimális krémmel. Ha korábban úgy érezted, hogy a kávé ízei túl könnyűek voltak az ízesítéshez, az azért volt, mert nem egy tölcsérnyi Shiazo Cappuccino volt. Egyéb ízekkel kombinálva többféle ízprofillal játszhatsz, mi nagyon szeretünk tiszta vízipipa dohányt szórni a tetejére, és ez nagyjából megkötötte az üzletet egy remek pipázás során. Ha nincs mosható vagy erre az intenzív ízre dedikált vízipipa szívócsöved, javasoljuk, hogy szerezz be egyet, mielőtt erős kávéízeket adnál a palettádhoz.

 

Shiazo Long Island Iced Tea

Ez az íz minden listán megjelenik: Top 10 íz, Tavaszi / Nyári / Őszi / Téli ízek, Kezdő Kedvencek stb. Amint ez az egyedülálló fűszeres / gyümölcsös íz megérinti a nyelved, akkor átkerülsz egy új ízvilágba. Ha nem ezt tapasztaltad az első töltésedben, javasoljuk, hogy töltsd fel újra az ízt, és adj neki még egy szenet. A Shiazot kezdő és veterán vízipipások egyaránt szeretik, míg a Long Island Iced Tea sok olyan ember érdeklődését érte el, akik nem szeretik az ital ihlette ízeket.

 

El Nefes Alaska Apple

Az El Nefes az egész világon az ízlelőbimbókat egy kis hízelgésre késztette, amikor kiadták a Hookah Cream terméksorozatot. Mindannyian jól éreztük magunkat, amikor megpróbáltuk dekódolni az egyes kombinációkat, de egy számunkra kiemelkedő Íz nem volt más, mint az Alaska Apple. Az őszi hangulatok és ez az édes zöld alma íz csak a kezdet, mivel az alapul szolgáló összetevő egyedülálló ízt ad a kilégzéshez. Van egy enyhén hűvös visszajelzés is kifújáskor, de ha hideg mentát keresel, magadnak kell hozzáadnod, nem fogjuk megítélni, mert szeretjük a mentát!

 

Hookah Squeeze Choco Coco

Miután az őszi időjárás teljesen kiütötte a forró nyári időjárást, és az alkonyat nem éget meg, akkor ideje lesz a vízipipázást kint folytatni. Mi lenne jobb társ, mint egy friss tölcsér kókuszos csoki? Ez a Hookah Squeeze paszta enyhén addiktív édes kókuszt idéz elő, amely tökéletesen illeszkedik ízlelőbimbóidhoz a gazdag kakaóprofil mellett. Nekünk nagyon bejött ennek a két íznek a kombinációja az egyes pipázások során. A Choco Coco remek íz, amelyet kezdőknek, barátoknak vagy családnak hozhatsz ki, mivel mindenki számára kellemes íz lehet..

 

Ice Rockz Biscuit

Ebben az ásványban tisztességes mennyiségű keksz íz vár felszabadítására. Ez az egyik összetettebb íz az eredeti Ice Rockz termékcsaládban, többféle koncentrátum, egy kis krém és tészta. Amint elkezded lebontani az egyedülálló krém ízt, csak néhány lépésre vagy attól, hogy belemerülj az íz földi aspektusába. Élvezzük az enyhén sós tapintást, amely kiemeli a keksz tészta édes ízét, és valóban megkülönbözteti ezt az ízt a többitől. Ez az egyik kedvenc ízünk az Ice Rockz kollekcióból.

 

Ice Rockz Pure Love

Akkor is olvasd el, ha nem kedveled a fahéjat! Voltunk itt néhányan, akik nem tudtak leülni pipázni ha fahéjas aroma volt töltve, majd valaki megpakolt egy kerámia Pure Love-ot. Minden megváltozott. Az Ice Rockz pontosan meghatározza az édes sárgadinnye profilját, de elegendő helyet hagy a kékáfonya kilégzésnek, mindezt egy kis fahéj kíséretében. Mindhárom ízprofil krémes érintéssel van összekötve, mint egy gombóc fagylalt... Ezt az ízt nem kell mással keverni, mivel készen áll arra, hogy bármilyen stílusú kerámiában elfogyaszd.

Tartalomhoz tartozó címkék: ásványok ízesítő krémek